Uskoro počinje drugi Data Challenge Hackathon

Uskoro počinje drugi Data Challenge Hackathon

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Drugi FinTech hackathon organizuju Societe Generale Srbija, ICT Hub i 30Hills uz podršku kompanije CUBE.

Hackathon je prilika za sve koji žele da u roku od 48 sati sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalnog bankarstva. Krovna tema hakatona ove godine su podaci (Data), pa i sam hakaton nosi naziv “Data Challenge”.

Da biste učestvovali, nije neophodno da posedujete ekspertizu iz oblasti bankarstva ili finansija – ono što vam je potrebno za uspeh je tim koji objedinjuje znanja i veštine iz IT-a i dizajna, biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovorite na postavljeni izazov. Tokom hakatona, svim učesnicima biće na raspolaganju vrhunski mentori iz oblasti bankarstva i finansija, ali isto tako i programiranja, dizajna, kao i priprema za javni nastup (prezentaciju).

Partneri su obezbedili sve potrebne uslove za neometan razvoj inovativnih softverskih rešenja, kao i sjajne nagrade (ukupni novčani nagradni fond je 5.000€ za tri najbolja rešenja). Sva rešenja nakon hakatona ostaju isključivo u vlasništvu timova i na njima je kako će dalje sa njima raspolagati.

Prijave su omogućenje isključivo za kompletne timove od maksimalno 4 člana, koji će u sebi imati kapacitete da razviju softverska rešenja (web ili mobilna), dakle idealno je da se u timu nađu programeri, dizajneri, ljudi iz sveta biznisa i preduzetnici.

Učešće je besplatno, a organizatori garantuju sjajnu zabavu, sticanje novih dragocenih iskustava, znanja i kontakata, kao i odličnu priliku da sebe i svoja znanja i umeća predstavite potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima.

Dođite u nedelju od 18h u ICT Hub Playground, da vidite zanimljive prezentacije ovih timova i postavite im po koje challenging pitanje. Više detalja o uslovima učešća, lokaciji, programu i satnici događaja pogledajte OVDE.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE