Virtuelni Hakaton na Virtuelnim danima karijere i znanja

Virtuelni Hakaton na Virtuelnim danima karijere i znanja

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Nakon uspešno održanog Letnjeg Hakatona, idemo dalje i celu priču prebacujemo online.

Možete programirati iz sopstvene sobe, omiljenog kafića ili coworking prostora. I ne, ne morate biti budni celu noć. Niti raditi pitch nakon završetka. Niti vući kolege za rukav da okupite tim. Dovoljno je da pronađete mesto sa odličnom internet vezom i naoružate se brzinom i koncentracijom.

Virtuelni Hakaton će se održati u sklopu Virtuelnog sajma karijera i znanja koje poslovi.infostud organizuje već 8. godinu zaredom u saradnji sa sajtovima Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Kako će izgledati i koliko će trajati?

Hakaton će se održavati na sajtu na kom će biti unapred postavljeni problemski zadaci u programskim jezicima: C, PHP, JavaScript, Python 3. Rešavanjem zadataka skupljate bodove, a sistem meri kvalitet i tačnost napisanog koda odnosno rešenja zadatka.

Virtuelni Hakaton traje od 11. do 16. oktobra, a proglašenje pobednika biće 18. oktobra.

Svoje znanje odmerićete sa najboljim programerima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, što znači da je rang lista takmičara regionalna, a nagrade su: Dron, Oculus Rift i 3D printer, ali i mnoge druge.

Na Virtuelnom Hakatonu zadatke će vam postavljati jedne od najboljih IT firmi u Srbiji i regionu.

Važna je vaša brzina i tačnost, a dobro će vam doći i malo takmičarskog duha.

Kako ne biste propustili Hakaton, ostavite nam vaše podatke na linku za prijavu, a mi ćemo vam na mail adresu poslati obaveštenje o početku Hakatona.

Foto: PR

(Visited 18 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE