Virtuelni kućni ljubimac iz ’90-ih stiže na pametne telefone

Virtuelni kućni ljubimac iz ’90-ih stiže na pametne telefone

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Nekada veoma popularna igra, virtuelni kućni ljubimac – Tamagoči vraća se u novom ruhu. Kompanija Bandai Namco priprema novu verziju ove igračka iz ’90-ih, samo prilagođenu današnjem vremenu.

Tamagoči ovog puta dolazi kao aplikacija za pametne telefone. Igra stiže 2018. godine, zvaće se “Tamagotchi Forever” i biće besplatna za Android i iOS operativne sisteme.

Zanimljivo je i da će imati AR elemente (prikaz proširene stvarnosti), zbog čega delimično ličiti na igru “Pokemon Go”, navodi Dejli Mejl.

U promo videu koji najavljuje igru, igrači se zabavljaju sa virtualnim kućnim ljubimcem koristeći kameru svog telefona, zbog čega izgleda kao da je Tamagotči stvarno u sobi sa njima i da pozira na fotografijama.

Kao i ranije, igrači će morati da hrane Tamagotčija i da čiste za njim, da bi bio srećan i zadovoljan. Ljubimac će rasti i razvijati se u zavisnosti od toga koliko dobro se igrači o njemu brinu.

Igra će sadržati u virtuelni grad u kome će živeti drugi likovi sa kojima možete da postanete prijatelji.

Igra će sledeće godine prvo postati dostupna u SAD. Svi zainteresovani, međutim, već mogu da se registruju na sajtu prozvođača, ukoliko žele da postanu inspiracija za nekoga od likova.

Kompanija Bandai je, na 20. godišnjicu Tamagočija, prošlog meseca objavila da će ponovno početi i sa proizvodnjom Tamagotči igračke, sam u nešto drugačijem obliku. Igračka će imati šest različitih vrsta dizajna, a svaki igrač će dobiti po šest ljubimaca.

Izvor: B92

(Visited 18 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE