Stiže “Facebook Watch”: Gledanje emisija ne mora da bude pasivno!

Stiže “Facebook Watch”: Gledanje emisija ne mora da bude pasivno!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Korisnici Facebooka uskoro će na svojim nalozima videti novi tab “Watch“, preko koga će moći da pristupe velikom broju emisija, od kojih će produkciju nekih finansirati sam Facebook.

Gledanje će biti personalizovano, pa će korisnici moći da otkrivaju nove programe na osnovu onoga što njihovi prijatelji gledaju.

Korisnici će moći i da kometarišu i razmenjuju mišljenja o određenom programu u okviru grupa posvećenih određenim programima.

Gledanje emisija ne mora da bude pasivno“, napisao je osnivač Facebooka Mark Zakerbrg u svom postu.

Facebook platforma već duže vreme ima podršku za video sadržaje, ali među njima uglavnom dominiraju amaterski snimci.

“Watch” bi mogao da predstavlja novi potencijal za stvarnje prihoda kako za Facebook, tako i za kreatore programa, dok će korisnici moći da očekuju prikazivanje “targetiranih” reklama pre i za vreme emitovamnja programa.

Izvor: B92

(Visited 18 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE