Za skrivanje golotinje: Ovo je najseksi aplikacija ikada!

Za skrivanje golotinje: Ovo je najseksi aplikacija ikada!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

“Skinite najseksi aplikaciju ikada do sada i zaštitite svoju privatnost i kompromitujuće fotografije i video zapise na telefonima na izuzetno jednostavan i brz način” – ovako su programeri na App Storeu predstavili aplikaciju Nude koja je trenutno dostupna samo za korisnike Appleovih mobilnih uređaja.

Nude je veoma jednostavna aplikacija za korištenje te će, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji na kojoj je bazirana, skenirati fotografije i video zapise i sačuvati ih u samoj aplikaciji, a za pristup tim fotografijama biće potrebno upisati PIN kod, odnosno otključati aplikaciju putem senzora za otiske prstiju (pretpostavlja se da će na iPhoneu X biti moguće pristupiti aplikaciji skeniranjem lica). Osim što će aplikacija sačuvati sve vaše gole fotografije i zaključati ih kako bi im mogao pristupiti samo vlasnik telefona, ona će te iste fotografije izbrisati iz foto albuma telefona, kao i iz iClouda.

S obzirom na količinu fotografija koju danas imamo sačuvanih u telefonima, a često je reč o hiljadama slika, pretraga svih fotografija na telefonu i iCloudu za kompromitujućim materijalom mogla bi da potraje satima. Zahvaljujući Nude aplikaciji, pretragu, brisanje i skrivanje takvih slika obaviće sama aplikacija umesto korisnika i na taj način vam uštedeti mnogo vremena. Takođe, korisnici se više ni u budućnosti neće morati brinuti za skrivanje novih fotografija jer će Nude svaku novu fotografiju s golotinjom odmah zaključati i izbrisati iz albuma fotografija i iClouda.

Pored toga, Nude aplikaciju ne morate nužno iskoristiti samo za čuvanje i skrivanje razgolićenih fotografija, već unutar ove aplikacije možete sačuvati i sve poverljive dokumente poput kopije lične karte, bankovne kartice, vozačke dozvole, i slično.

Aplikacija Nude trenutno je dostupna samo korisnicima iPhonea (ali na ne svim tržištima), a iako je mogu skinuti vlasnici telefona koji rade na verzijama od iOS 9.3 i novijima, samo na iOS-u 11 dostupna je analiza golih fotografija na samim uređajima. Što se Androida tiče, verzija za ovaj operativni sistem trenutno je u fazi razvoja i verojatno će biti dostupna tokom sledećih nekoliko meseci.

Iako je besplatna za preuzimanje s App Storea, za njeno korištenje potrebno je platiti jedan dolar mesečno ili 10 dolara za period od godinu dana.

Izvor: Engadget
Foto: Pexels, App Store

(Visited 134 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE