Beograd će biti domaćin WordCamp Europe 2018

Beograd će biti domaćin WordCamp Europe 2018

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Svake godine drugi grad i zemlja domaćin su WordCamp Europe manifestacije na kojoj se okupljaju stručnjaci WordPress zajednice. WordCamp namenjen je svim WordPress entuzijastima, programerima, marketarima, dizajnerima, kreatorima sadržaja, preduzetnicima, kao i svima koji internet poslovanje vide kao hobi, poziv i profesiju.

Kako organizatori kampa objašnjavaju, trude se da događaj bude zabavan i dostupan svima, ne samo u Evropi već i globalno, te stoga uvek biraju neke nove i drugačiije destinacije na kojima će se održati. Ovoga puta, izabran je glavni grad Srbije.

Globalni rukovodilac kampa za 2018. godinu, Dženi Bomon kaže: “WCEU je stvoren da nas spoji preko granice, da otkrivamo i podelimo naša kulturna bogatstva. Uzbuđen sam i jedva čekam da posetim Srbiju i prelep grad Beogradu.”

Srbija, zemlja je koja se često posmatra kao raskrsnica između istoka i zapada, gde se sudaraju različite kulture. Srpska WordPress zajednica je jedna od mlađih i predstavlja savršen primer onoga što WordCamp Europe znači ljudima širom kontinenta. Nakon prvog događaja održanog u Lajdenu u Holandiji, danas srpska zajednica organizuje susrete u nekoliko gradova širom zemlje, koje poseti nekoliko stotina ljudi.

Lokalni rukovodilac za 2018. će biti Milan Ivanović: “Mi smo svi veoma srećni što imamo priliku da ugostimo WordCamp Evropu naredne godine. Za nas je sve počelo na prvom WordCamp Europe u Lajdenu – to je jedna iskra koja je razvedrila celu zajednicu “, kaže Milan i dodaje. “Imajući u vidu da će se ovaj globalnu događaj održati u Beogradu to će pomoći da naša zajednica raste još više, a mi ćemo učiniti sve što možemo da se svako oseća dobrodošlim u Srbiji.”

Izvor: europe.wordcamp.org

(Visited 60 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE