CarGo: Uber u Zagrebu dobio ozbiljnu konkurenciju

CarGo: Uber u Zagrebu dobio ozbiljnu konkurenciju

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Londonski startup posle Beograda došao u Zagreb.

Korisnici CarGo  servisa sada mogu i u Zagrebu da koriste servis u punom kapacitetu.

CarGo nudi i zahteva visok nivo usluge i nastoji da reši problem urbanog transporta na kratkim relacijama po nižim cenama. U Zagrebu je CarGo tako znatno jeftiniji od Ubera – start je 6 kuna, a kilometar 3 kune i nema naplate vremena i licitacije.

Londonska firma licencirala je ekskluzivno partnera iz Hrvatske sa kojom je razvila softver za Hrvatsku. Aplikacije su kompatibilne i korisnici iz Beograda mogu da koriste #CarGo u Zagrebu i viceversa. Aplikaciju je promovisao saborski zastupnik Ivan Pernar.

Aplikaciju za Beograd možete skinuti OVDE.

Foto: PrintScreen/YouTube

(Visited 6,128 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE