Facebook testira Instant Videos funkciju na Androidu

Facebook testira Instant Videos funkciju na Androidu

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Facebook je počeo sa testiranjem funkcije, koja bi mogla olakšati pregled videa u pokretu. Prema navodima, društvena mreža je manjem broju Android korisnika omogućila pristup eksperimentalnoj funkciji pod nazivom “Instant Videos“.

Servis funkcioniše tako što se video fajlovi pre-loaduju kada je korisnik konektovan na Wi-Fi, kako se ne bi trošili podaci kada ste u prevozu ili na mestima na kojima nema internet konekcije.

Eksperimentalna funkcija je sigurno deo Facebookovih većih planova, koji su u vezi sa video sadržajem. Uz Instant Videos, Facebook će imati veću šansu da proširi svoju globalnu publiku. Funkcija deluje kao veoma korisna za one koji žive u zemljama u razvoju i gde je mobilni internet spor ili ne postoji.

Izvor: Benchmark

(Visited 12 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE