Ko su Coca-Cola Bloggers Network Adria Blogeri 2016. godine?

Ko su Coca-Cola Bloggers Network Adria Blogeri 2016. godine?

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Na ovogodišnji konkurs za Coca-Cola-Bloggers Network Adria (CCBNA) blogere prijavilo se 2.5 puta više blogera nego prethodne godine, odnosno ukupno je stiglo 219 prijava (naspram 88 prijava za 2015. godinu). Posledica mnogo većeg broja prijavljenih blogera je i teži izbor devet blogera iz pet država regiona, koji će ove godine učestvovati u društveno odgovornom projektu čiji je cilj neposredno podsticanje povećanja broja blogera u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Osnovni kriterijumi za izbor blogera su i ove godine bili isti kao i prethodnih godina:

Kvalitet sadržaja prijavljenog blog posta na temu aktivnog života, kao i kvalitet ostalih sadržaja na blogu. Osobine samog blogera u odnosu na kreirane sadržaje i u odnosu na njegov/njen angažman na društvenim mrežama. Pored osnovnih kriterijuma, ove godine je bio povećan broj tema za blogere – aktivan život, programi podrške mladima, zaštita životne sredine i brendovi.

Ipak, bez obzira na težak zadatak, komisija sastavljena od predstavnika kompanije Coca-Cola Sistem i blogera iz prethodnih godina u ovom projektu je jednoglasno izabrala sledećih devet Coca-Cola Bloggers Network Adria blogera za 2016. godinu:

Srbija

Jovana Miljanović, sa blogom jovanamiljanovic.com i prijavljenim blog postom http://jovanamiljanovic.com/2016/01/freelancing/.

Angelina Radulović, sa blogom maminsvet.net i prijavljenim blog postom http://www.maminsvet.net/2015/06/26/lenji-roditelji-srecna-deca/.

Aleksandra Birta Ilić, sa blogom creactive.rs i prijavljenim blog postom http://creactive.rs/koji-je-vas-izgovor-za-netreniranje/.

Nada Piliškić, sa blogom fitt.rs i prijavljenim blog postom http://fitt.rs/fitnes-mitovi/.

Hrvatska

Ingrid Divković, sa blogom ingriddivkovic.com i prijavljenim blog postom http://ingriddivkovic.com/2016/03/nasi-sretni-kilometri-2/.

Matko Matt Marenić, sa blogom mattmarenic.com i prijavljenim blog postom https://mattmarenic.com/dojmovi-grawe-no%C4%87ni-maraton-d38d3b357a0a#.bfou9h956.

Bosna i Hercegovina

Brankica Raković, sa blogom krempitushka.com i prijavljenim blog postom http://www.krempitushka.com/gluten-freedom/.

Makedonija

Mitko Cabevski, sa blogom medium.com/@mitcome i prijavljenim blog postom https://medium.com/swlh/native-apps-are-dying-55a706866052#.qip4epeov.

Crna Gora

Jelena Kaluđerović, sa blogom jelenakaludjerovic.com i prijavljenim blog postom http://jelenakaludjerovic.com/why-do-i-love-pr/.

Kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, među veoma šarenolikom družinom blogera koji su izabrani ove godine, nalaze se i manje poznati i poznatiji blogeri (i blogerke). Na njima je da iskoriste značajnije veću vidljivost koju će dobiti ovim projektom, i da pokušaju da od bloga naprave sebi dobar posao u narednim godinama…

Ako ste se prijavili na ovaj konkurs i niste izabrani ove godine, to ne znači da vaš blog nije kvalitetan, ili da treba da prestanete sa radom na vašem blogu. Komercijalnih prilika za blogere će biti sve više, a i projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria se nastavlja narednih godina, kada će te možda imati više sreće da postanete CCBNA bloger.

Uskoro možete očekivati prve blog postove izabranih blogera na izabrane teme u sklopu CCBNA projekta.

Autor: Dragan Varagić, bloger i online strateg

(Visited 353 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE