Last minute: Uz svaku kotizaciju za Blogomaniju – Beauty Box!

Last minute: Uz svaku kotizaciju za Blogomaniju – Beauty Box!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Fashion & Beauty Blogomanija počinje za samo dva dana, a od 8. do 12. juna u hotelu Habakuk, na Mariborskom pohorju, u Sloveniji, biće najuticajnija imena regionalne blogerske scene. 

Beauty Box instagram

Tim povodom “Lepota i zdravlje” pripremila je specijalnu ediciju Beauty Box-a za “social” događaj godine, a kako bi ovaj poklon bio vaš, požurite, ostalo je još malo vremena za prijavu.

Za koga?

Za sve učesnike i goste konferencije Blogomanija Fashion & Beauty, treće po redu Blogomanije koja je ove godine posvećena modnim i beauty temama i namenjena profesionalcima, predstavnicima medija, kao i ljubiteljima mode, dizajna i lepote, koji pomoću Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju.

Šta se, osim fashion & beauty segmenta, još nudi?

Svakako fitnes, zdravu ishranu, sport, fashion, lifestyle, hedonizam i sve one usluge i proizvodi koji se plasiraju putem Interneta.

Ako želite da budete deo ovog jedinstvenog događaja i DOBIJETE NA POKLON L&Z & BLOGOMANIJA paket iznenađenja, prijavite se na blogomanija.net!

Detaljan program Blogomanije i informacije o smeštaju potražite na blogomanija.net/program/

Požurite, Fashion & Beauty Blogomanija počinje prekosutra!

(Visited 149 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE