Nema zime za Obamu: Spotify nudi posao američkom predsedniku!

Nema zime za Obamu: Spotify nudi posao američkom predsedniku!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Spotify je u ponedeljak objavio konkurs za radno mesto urednika playlista koje bi bilo po meri Baraku Obami, rekao je glavni direktor tog besplatnog muzičkog servisa Daniel Ek.

Hey @BarackObama, čuo sam da ste zainteresovani za posao u Spotifyju. Jeste li videli oglas?“, upitao je u poruci na Twitteru švedski čelnik uputivši ga na link za oglas.

Po opisu radnog mesta, budući urednik playlista mora imati “barem osam godina iskustva na dužnosti predsednika jedne velike zemlje”.

Kako bi bio siguran da Angela Merkel ili bivši kanadski premijer Stephen Harper, na preimer, ne bi došli na ideju da se jave, Spotify navodi i druge uslove koji nedvosmisleno odgovaraju jedino profilu američkog predsednika koji odlazi.

Tako kandidat mora biti u “dobrim odnosima s mnogim umetnicima i muzičarima. Kendrick Lamar je nastupio na proslavi vašeg rođendana? Dođite i pričajte nam o tome“, piše u oglasu, aludirajući naposetu repera Beloj kući tokom proslave Obaminog 55. rođendana u avgustu 2016.

Drugi uslov je da budući urednik playlista poseduje “sklonost za timski rad, radnu etiku i Nobelovu nagradu i da se ponaša prijateljski i srdačno”.

Barak Obama se u šali često znao pohvaliti kvalitetom svojih popisa najdražih pesama. U avgustu 2015. objavio je letnju playlistu koja je bila najslušanija na Spotifyju.

Izvor: seebiz.eu

(Visited 25 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE