Nove mogućnosti “Skype-a” na mobilnim telefonima

Nove mogućnosti “Skype-a” na mobilnim telefonima

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Korisnicima koji koriste Skype na mobilnim telefonima, popularni Skype for Mobile pruža nove mogućnosti kada je reč o efektima za fotografije. Naime, “Skype” za prenosive uređaje dobio je nove Al efekte. Tu je nekoliko opcija koje su prekopirane od Snapchat-a, a sa magičnim štapićem čije dugme je smešteno u vrhu ekrana korisnici će moći personalizovati mnoge fotografije i dodavati stikere koje žele.

Naravno moguće je raditi na fotografijama koje su nastale sa obe kamere, “selfi” ili pozadinskom, a tu su i razne maske i opisi slika koje možete koristiti. Iz kompanije “Majkrosoft” najavljuju kako će dodavati još promena zavisno od praznika ili pojedinih dana u sedmici. Nadogradnja novog “Skype-a” je već dostupna.

Izvor: Novosti
Foto: PrintScreen

(Visited 61 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE