Oksford će od 2017. ponuditi besplatne onlajn kurseve!

Oksford će od 2017. ponuditi besplatne onlajn kurseve!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Najviše rangirani univerzitet na svetu uskoro će se pridružiti prestižnim institucijama kao što su Berkli, Harvard i MIT u pružanju besplatnih otvorenih onlajn kurseva. Od februara 2017. univerzitet Oksford biće parnter sa neprofitnom platformom za online učenje EDX i ponuditi jedan od svojih kurseva online “From Poverty to Prosperity: Understanding Economic Development“.

Misija ove škole je da poboljša Vlade širom sveta kroz istraživanje i obrazovanje, a za to je potrebno bolje obrazovanje javnih funkcionera, nastavnika, preduzetnika, novinara i građana“, rekao je Ngaire Woods, profesor i dekan na Oksfordu.

Upis je otvoreno putem platforme EDX i studenti mogu da očekuju da će potrošiti oko dva do tri sata nedeljno tokom šestonedeljnog kursa. Materijali će biti dostupni i kada se kurs završi.

Izvor: engadget.com

Foto: yayimages.com

(Visited 149 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE