Opština Novi Beograd prva u Srbiji uvela savremeni softver!

Opština Novi Beograd prva u Srbiji uvela savremeni softver!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Novi Beograd danas je postao prva opština u Srbiji u kojoj je plaćanje administrativnih taksi moguće i platnim karticama. Zahvaljujući razvijenom softverskom rešenju, građani će usluge plaćanja administrativnih taksi, moći da obave u celosti jednostavno i brzo na jednom šalteru.

Prva smo Opština u zemlji koja je primenila sistem plaćanja taksi platnim karticama, što će građanima značajno olakšati i ubrzati ovu vrstu usluge. Ovo nije prvi put da smo u mnogim stvarima prvi u Srbiji, između ostalog, i u uvođenju plaćanja administrativnih taksi platnim karticama na uslužnim šalterima Opštine. Smatram da je ovo jako bitna stvar i pozivam sve opštinske Uprave da krenu stopama opštine Novi Beograd“, rekao je predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić.

Ovaj projekat rezultat je zajedničke saradnje opštine Novi Beograd, kompanije Avantech i Vojvođanske banke.

Vojvođanska banka jedan je od pionira u uvođenju savremenih softverskih sistema koji olakšavaju poslove i transakcije naših klijenata. Ušteda vremena, novca, veća sigurnost i transparentnost samo su neke od glavnih prednosti koje ovakav sistem nudi. Zbog toga bih želeo da izrazim veliko zadovoljstvo, jer je upravo naša banka pomogla jedan ovako važan projekat. Uvereni smo da je on samo prvi u nizu na putu modernizacije svih opština u našoj zemlji“, istakao je Milorad Nikić, direktor funkcije Operativni poslovi Vojvođanske banke.

Opština Novi Beograd je lider kada je reč o digitalnim i online servisima za građane, a kao najbolje urbanistički uređena opština u Srbiji sa velikim brojem državnih i privatnih firmi koje se nalaze na njenoj teritoriji, Novi Beograd je i opština sa najvećim brojem administratinih plaćanja u našoj zemlji.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE