Osigurajte se pred put ne izlazeći iz svoje kuće: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Osigurajte se pred put ne izlazeći iz svoje kuće: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Spremate se za odlazak na odmor, ali od brojnih obaveza ne stižete da se osigurate pred put. Ne dozvolite da vas nedostatak vremena natera da rizikujete, jer su troškovi lečenja u inostranstvu veoma skupi. Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

AMS Osiguranje unapredilo je svoje usluge i omogućilo vam da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo veme, već i novac, jer smo vam samo u promotivnom periodu omogućili da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja. Tako će vas premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a samo pregled u inostranstvu može vas koštati preko 50 evra. Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi preuzeti na sebe. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budite sigurni da ćemo  troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti mi.

Sve što treba da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs .  Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE