Pametni kondom za bolji i sigurniji seks

Pametni kondom za bolji i sigurniji seks

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Britanska kompanija na tržište je izbacila ajkon (i.Con), prvi pametni kondom.

Cilj ovog uređaja je prikupljanje podataka o seksualnim odnosima, njihovo poređenje i pomoć mušterijama da budu bolje u krevetu.

Više zabave

– Pametni kondom je stigao i prelep je. Želeli smo da ajkon bude prefinjen, lagan i da ne bude nametljiv – i konačni proizvod je sve to. Mnogo tehnologije je napakovano u ovaj uređaj i on će meriti skoro sve aspekte učinka u spavaćoj sobu – rekao je Adam Leverson, glavni inženjer kompanije „Britiš kondoms“.

Sam uređaj ne liči na kondom, već na gumenu traku koja se stavlja na dno penisa, a preko običnog kondoma.
– Ovo je sledeći korak u tehnologiji koja se nosi, a verujemo i pionirski uređaj koji će ne samo uneti više zabave u vašu spavaću sobu već će pomoći i u otkrivanju polnih infekcija. Osim toga, pomoći će i u sprečavanju spadanja kondoma tokom seksualnog odnosa, što je glavni razlog neželjenih trudnoća u Britaniji – kaže Džon Simons, portparol kompanije.

Kako radi?

Uređaj ajkon koristi nanočipove i druge ugrađene senzore da meri različite stvari tokom seksualnog čina.

Pametni kondom je Blututom povezan s telefonom, koji pomoću posebne aplikacije čuva sve podatke.

Baterija će morati da se dopunjuje na svakih šest do osam sati korišćenja.

Šta kondom meri?

  • Dužinu seksualnog odnosa
  • Brzinu penetracije
  • Učestalost polnih odnosa
  • Potrošnju kalorija
  • Seksualne položaje
  • Postojanje polnih bolesti
  • Prosečnu temperaturu kože

Velika potražnja

Kako se navodi, za kupovinu ovog pametnog seksualnog uređaja, koji košta 80 dolara i ima garanciju od godinu dana, već se registrovalo 96.000 ljudi.

 

Izvor: Kurir
Foto: Promo

(Visited 99 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE