Prva IT kapsula na Virtuelnim danima karijere i znanja

Prva IT kapsula na Virtuelnim danima karijere i znanja

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“ po prvi put naći će se IT kapsula gde će regionalne i lokalne IT kompanije izaći sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku. Osmi regionalni sajam, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/.

Nove IT radnike u Srbiji će tražiti Nordeus, Infostud, P3 Communications, Sitel SBA, eFront, Comdata, Ubisoft, Global Engineering Technologies, Predstavništvo Joorney i Webcom / Callidus Cloud.

Sajam i ove godine posetiocima nudi dodatne aktivnosti: live chat sa poslodavcima po tačno utvrđenom rasporedu kao i Virtuelni Hakaton gde će programeri kroz rešavanje zadataka imati priliku da pokažu svoja znanja u programiranju.

Pored IT kapsule na sajmu će se naći još četiri tematske kapsule, HoReCa, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo, u kojima će i ostali posetioci sajma moći da potraže posao za sebe.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da prisustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14. oktobra od 11 časova, tokom kojih će predstavnici kompanija govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva. Na drugom panelu predstavnici IT sektora će diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Foto: Pixabay

(Visited 22 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE