Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji

Samo 75 evra 4 polupansiona na Blogomaniji

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Treća regionalna Blogomanija koja se održava u Mariboru u Sloveniji od 8. do 12. juna tekuće godine, bavi se aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Edukacija, modne revije, žurke, mnoštvo uticajnih ljudi sa društvenih mreža, radionice i još mnogo toga smeštene su u scenografiju koju pruža Mariborsko Pohorje i tokom ta četiri junska dana nude mogućnost za učenje, umrežavanje, zabavu i rekreaciju.

Pohorje

Specijalno za tu priliku, omogućene su povlašćene cene smeštaja u hotelima koji se nalaze na vrhu Pohorja – Bellevue i Bolfenk. Za sva četiri dana snižena cena je SAMO 75 evra, a uključuje polupansion i besplatan prevoz gondolom do hotela Habakuk, gde se održava konferencija. I TO NIJE SVE – za goste ovog smeštaja omogućili smo FREE KOTIZACIJU kako bi bilo što pristupačnije!


Informacije i rezervacije putem telefona +386 2 234 43 33 ili putem mail adrese: booking@termemb.si


Kod gornje stanice gondole (1.050m), na platou Mariborskog Pohorja, nalazi se renovinarni objekat iz 2006. Hotel sa četiri zvezdice, Bellevue. Pored wellnessa, hotel nudi impresivan spa centar, nekoliko barova i restorana, u kojima poslužuju internacionalna jela i lokalna, uz lokalna vina. Rekreaciju možete pronaći u jahanju, koje vam hotel nudi, brdskom biciklizmu, i nordijskom hodanju. Takođe se možete opustiti u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Tu su fitnes, bazeni i wellness centri.

Svi apartmani su opremljeni televizorom, kablovskom, internetom, mini barovima i kuhinjom. Doručak i večera se mogu naručivati iz sobe, ili u restoranu gde se nalazi švedski sto. Kuhinja vam nudi i jelovnik za poseban progrma ishrane.

Pohorje 2

U naselju, na vrhu Mariborskog Pohorja, u blizini gornje stanice gondole, nalaze se Hoteli i Apartmani Bolfenk. Apartmani su deo hotelskog apartmanskog  naselja koji uključuje dva hotela i pet apartmanskih kuća koje su izgrađene od drveta i kamena, a koje su opremljene brižno odabranim enterijerom. U naselju možete pronaći prodavnice i dućane. Idealan način za rekreaciju, koju hotel pruža, jeste letnje sankanje, gorski wellness, iznajmljivanje brdskih bicikla, down hill staza i, centar prirodne i kulturne baštine Bolfenk. Hotel vam takođe nudi tursku, finsku i biljnu saunu, bazene, whirlpool i ledenu jamu. Hotel ima sjajan pogled na Pohorske šume, a domaće životinje su dozvoljene u istom.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate! A sad imate i specijalnu ponudu!

Za informacije i rezervacije >>> booking@termemb.si

Kako izgleda Mariborsko Pohorje i smeštaj, pogledajte u galeriji:

Foto: Đorđe Đoković

(Visited 798 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE