Putujuće reklame: Oglasite se na srpskim vozovima!

Putujuće reklame: Oglasite se na srpskim vozovima!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Srbija voz objavio javni poziv za izdavanje u zakup vozova na kojima će biti moguće oglašavanje.

Akcionarsko društvo za železnički prevoz punika Srbija voz objavilo je javni poziv za izdavanje u zakup spoljašnjosti i unutrašnjosti voznih sredstava za oglašavanje.

Koordinator za medije i marketing iz Srbija voza Dragana Stanković objašnjava da u većini zapadnih i zemalja u okruženju, firme zakupljuju reklamni prostor na i u voznim sredstvima predstavljajući svoje usluge.

Poziv koji je objavljen pre nekoliko dana, prvi je pokušaj brendiranja vozova na srpskim prugama i biće izazov za dizajnere.

Kompanije će moći da iznajme prostor na 18 lokomotiva, 58 kola, 42 dizel-motorne i 37 elektro-motornih garnitura, objašnjava Stankovićeva. Takođe, postoji mogućnost oglašavanja i unutar voznih sredstava.

Zakup reklamnog prostora je na minimum mesec dana, a oni koji se odluče da se reklamiraju duže, dobijaju popust od pet do 15 posto. Vozovi će uskoro biti putujuće reklame koje će se videti širom Srbije.

Kompanije koje žele da na nekoj lokomotivi mesec dana stoji istaknuto ime njihovog brenda ili proizvoda, moraće da izdvoje minimum 27.500 dinara. Najskuplje je oglašavanje na Štadlerovim elektro-motornim garniturama, jer košta 110.000 dinara na mesečnom nivou.

Zakup reklamnog prostora na dizel-motornim vozovima košta 82.500 dinara. Za prve komitente koji budu zakupili reklamni prostor važiće promotivni cenovnik.

Oni koji žele da putnici dok se voze do svojih odredišta gledaju u njihove oglase moraće da izdvoje od 2.700 do 11.000 dinara za mesec dana. Godišnje oglašavanje je od 28.050 do 112.200 dinara.

Čije reklame će biti istaknute na vozovima biće poznato posle licitacije koja je zakazana za 12. maj. Kriterijum za izbor je najviša ponuđena cena, a pravo učešća imaju sva domaća i strana pravna lica i preduzetnici.

Izvor: Novosti

(Visited 58 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE