Žene, nasmejte se – ovo vas čeka na Blogomaniji! (FOTO)

Žene, nasmejte se – ovo vas čeka na Blogomaniji! (FOTO)

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Klikom na blogomanija.net saznali ste i celokupni program konferencije, ali ono što još uvek ne znate je šta ćete sve dobiti na poklon.

Od 20. maja na kioscima je novi broj magazina ,,Lepota i zdravlje. Njihove najvernije čitateljke su već obaveštene, ali za vas, koji još uvek niste prelistali novi broj, imamo sjajne vesti. Ovaj magazin je nedavno, u sklopu proslave svog 15. rođendana, obradovao čitateljke akcijom pod nazivom Beauty Box, paketić u kom su se, možete i da naslutite, nalazile šminka i kozmetika. Ovoga puta, pošto veliki deo tima lepih i zdravih žena ide na Blogomaniju, odlučili su da taj paket poklone i svim prisutnim devojkama na predstojećoj konferenciji. Kako i sami najavljuju, ovo će biti speciajlna edicija za social događaj godine!

Najava_2_Final

Ako želite da budete među svim ženama koje su uspele da dobiju prvobitni Beauty Box, a usput i da čujete šta je sve lepo i korisno za vas, vaše telo i um – prijavite se i pođite sa svima nama na Blogomanija, od 8 – 12. juna u Mariboru.

Prijave su još malo otvorene, požurite i zauzmite svoje mesto na najvećem događaju, a tamo vas čeka još mnogo lepih, zdravih i ukusnih poklona!

(Visited 188 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE