Brzo, lako i jednostavno: Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online i ostvarite 30% popusta!

Brzo, lako i jednostavno: Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online i ostvarite 30% popusta!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Sve ste pripremili za odlazak na put u inostranstvo, ali ste zaboravili da osigurate sebe i svoje najmilije? Ne brinite, jer AMS Osiguranje ima rešenje za vas!

Prateći savremene trendove digitalnog poslovanja, samo za vas omogućili smo da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno, online na našem sajtu. To će vam, ne samo uštedeti vreme, već i novac, jer vam prilikom online zaključivanja polise Putnog zdravstvenog osiguranja, samo u promotivnom periodu, nudimo čak 30% popusta!

Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a troškovi lečenja u instranstvu su skupi i često premašuju vaš budžet. Ne rizikujte, već obavezno pre svakog puta osigurajte sebe i svoje najmilije i na odmor krenite potpuno bezbrižni. Ušteda je velika, jer vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, košta svega 735 dinara. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i zaštite se visokih troškova usled  hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Dovoljno je samo da  prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi ćemo preuzeti na sebe.

Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme. Sve što je potrebno da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na odmor krenete bez opterećenja. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs . Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE