Ova aplikacija štedi megabajte i smanjuje vaš račun za telefon

Ova aplikacija štedi megabajte i smanjuje vaš račun za telefon

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Kompanija “Google” radi na novoj aplikaciji koja se zove “Triangle” , koja će pomoći korisnicima da sačuvaju dragocene megabajte mobilnog interneta.

Portal Next web piše da će “Triangle” omogućiti potpunu kontrolu nad aplikacijama koje koriste internet.

Sve što treba da uradite jeste da pokrenete aplikaciju, aktivirate potrebne dozvole a zatim možete slobodno pratite korišćenje prenosa podataka i onemogućiti aplikacije da troše megabajte iz mobilnog interneta.

Ovo je posebno korisno u situacijama kada zaboravite da ste dosegli limit na vašem mobilnom internetu i pokrenete aplikaciju koja troši previše.

Takođe, moguće je izvršiti podešavanje preko kojih će aplikacije koje ćete odabrati imati pristup internetu u roku od 10 ili 30 minuta i sl.

Trenutno, je “Triangle” u fazi testiranja na Filipinima, ali svako ko želi da probati ranu verziju aplikacije može besplatno preuzeti APK datoteku.

Izvor: Telegraf.mk
Foto: Picjumbo

(Visited 123 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE