Ova čudesna aplikacija pretvara vaše lične fotografije u stikere

Ova čudesna aplikacija pretvara vaše lične fotografije u stikere

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Za sve koji baš i ne vole da troše reči Prisma laboratorija je osmislila stikere koji još uvek nisu viđeni ni na jednoj socijalnoj mreži.

Sticky AI je aplikacija iz Prisma laboratorije i donosi aplikaciju za umetničke filtere koja je prošle godine oduševila korisnike.

Sada je u ponudi nova aplikacija koja vaše fotografije pretvara u stikere. Kada budu spremni za slanje možete ih isporučiti preko aplikacija Messenger, WhatsApp, iMessage i drugih.

Svoju zbirku stikera moguće je obogatiti i sopstvenim likom tako što ćete uključiti aplikaciju i odaberati da li želite da se slikate, ili da iskoristite već postojeću sliku koju imate u galeriji.

Kada odaberete fotografiju, Sticky AI će automatski “iseći” pozadinu i ostaviti samo lik na providnoj pozadini.

Postoji i opcija da držite dugme kamere, tako da napravite burst niz fotki koje će Sticky AI automatski spojiti u GIF, ukoliko ga vaša željena aplikacija za četovanje podržava kao format.

Dostupni su vam i filteri, koji će vašu fotku pretvoriti u crno-belu, ili sliku nalik crtanom filmu. U polje “Caption” upišite željeni tekst, i vaš stiker je spreman za slanje!

Izvor: Mondo
Foto: PrintScreen

(Visited 122 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE