Live video stigao i na Twitter aplikaciju

Live video stigao i na Twitter aplikaciju

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Twitter već nudi aplikaciju za strimovanje nazvanu Periscope, ali je sada ova društvena mreža primenila tu tehnologiju i postavila je pravo unutar glavne Twitter aplikacije.

Servis za mikroblogovanje je najavio da korisnici mogu uživo da emituju video direktno iz Twitter aplikacije, a samu funkciju će pokretati Periscope.

Kako bi emitovali Live video u okviru Twittera, korisnici moraju da naprave tweet i potom da kliknu na “live” koji će ih dovesti do ekrana gde mogu regulisati svoj snimak.

Kada budu spremni, treba samo kliknuti na “go live” kako bi počeli emitovanje uživo svojim pratiocima. Kada korisnik počne emitiovanje, svako na Twitteru i Periscopeu će moći da se pridruži i učestvuje u emitovanju.

Proces je veoma jednostavan i biće poznat onima koji su koristili Periscope, a današnja nadogradnja aplikacije znači da korisnici koji žele osnovno iskustvo strimovanja, ne moraju da imaju instaliran Periscope.

Izvor: klix.ba
Foto: Pixabay

(Visited 55 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE